Monday, January 19, 2009

Pelan Ganjaran

Pelan Ganjaran

Pelan pembayaran rafa adalah lain daripada yang lain.Ia menarik dan inovatif serta julung-julung kali terdapat dalam industri ini. Mudah dan menguntungkan ,sistem ini memberi peluang yang sama kepada semua ahli untuk memperolehi pendapatan maksimum. Itulah matlamat kami! 

Keuntungan Runcit
• Dapatkan keuntungan 15% dengan menjual produk Rafa kepada pengguna.

Bonus Penajaan
• Dapatkan RM19 bagi setiap pakej yang dibeli oleh ahli baru yang anda rekrut,. Lebih menarik, bonus ini akan dikreditkan ke dalam E-Wallet anda setiap hari

Bonus Volum Kumpulan
• Kekuatan perniagaan ini adalah keupayaan setiap ahli membina rangkaian yang mantap dan berjaya.
Bonus Volum Kumpulan mengganjari usaha and melahirkan rantaian pemimpin dan pengguna baru produk Rafa. Anda berpontesi memperolehi pendapatan bulanan enam angka daripada bonus ini sahaja. 


Bonus Galakan Kepimpinan
• Apakah ganjaran istimewa untuk setiap pemimpin dalam industri MLM?Nikmat pencapaian sebenarnya adalah apabila anda mampu mencipta dan menyaksikan semakin ramai pemimpin berjaya dalam perniagaan ini. Rafa MEMBAYAR anda untuk itu. Anda juga akan meraih pendapatan apabila ahli tajaan peribadi anda mula memperolehi Bonus Galakan Kepimpinan merakasendiri.Jadi, lahirkan lebih ramai pemimpin dan terimalah bonus tanpa had!


Insentif Usahawan Cemerlang
• Rafa memperuntukan 6% daripada keseluruhan BV setiap bulan bagi mengiktiraf pemimpin yang cemerlang dan komited.Satu matlamat ditetapkan untuk dicapai oleh para pengedar setiap tiga bulan.
Mengapa setiap tiga bulan? Ini bagi memastikan nilai setiap mata adalah tinggi.
Strategi 343


Potensi Strategi 343No comments: